Nov 6, 2009

habis EXAM..merdeka!!!




siapa pernah nampak??hehe

salam..lama x update blog ni..busy yang amat melampau..study untuk final exam sem ni..sem yang boleh dikatakan aku lepak sebab jam kreditnya adalah sikit banding dengan sem2 lepas..hari rabu boleh ditabalkan sebagai cuti umum lak 2..hehe..tapi itu sinopsis pasal sem ni..budak kos aku la..
kos sew..macam busy dengan subjek2 yang penuh mencabar minda..huhu..tekno + signal(sicknal)

lab digit..senang je..jangan risau..hehe

sem ni jugak boleh dikatakan best..sebab lecturer2 yang ajar kitorang adalah yang terbaik..walaupun pada mulanya subjek digit..ada masalah teknikal..lecturer cuti bersalin..huhu..tapi lecturer yang ganti kitorang..amat sporting..terus semangat nak belajar digit..haha


good luck budak sew sem depan..sila bangun awal pergi lab~~hehe

lagi 1..semua lecturer yang ajar kitorang sem ni..semuanya kaum hawa..hehe..itulah keistimewaan sem ni..sem depan mintak2 dapat lecturer perempuan yang best cam sem ni gak..huhu..[lecturer lelaki pun best..siapa kata x best..hehe]..


killer subjek sem ni [matematik kejuruteraan]..susah++...siapa pernah amik??

peristiwa x pernah2 jadi..aku boleh terbawa balik kertas jawapan periksa aku..apa lagi terus usya member aku..untuk dapat no contact lecturer 2..and mesej beliau..nasib baiklah lecturer 2 boleh terima lagi kertas jawapan 2..aku pun x perasan..balik2 exam..makan+lepak..pastu tidur..bangun2 tidur terus teringat pulak..nasib baik lah..kalau x..jawapan untuk soalan aku..terus miss cenggitu je..itulah kekuasaan Allah..huhu..
thanks miss nurul..jasamu akan dikenang..moga terus berjaya pada masa akan datang~~amin



lab elektroteknik~gambar lepas test..huhu..special thanks to akak adawiyah..banyak tolong kitorang..
>>sew : sila pakai kad matrik..datang awal 10 min(jam lab amat pelik..huhu)

p/s : nak update pasal blogger tee..nanti aku letak kat blog aku..~ngah pening lagi ni..baru abis exam~..good luck untuk budak sew..all da best..sok ada exam tekno..pastu trip to genting lak..hehe

*appreciate my entry post by NANG IT this entry..tq~


7 comments:

Lan said...

bukan stakat jam plik.....org dlam tu pon plik gak laaa....adoyai...

sI tEDI said...

berbelit otak aku tgk wayar tu..

good luck

d|n said...

lan...
aah la..
ak lupe nak cakap..haha
sengal..

si tedi..
baru tgk da bebelit otak..
lom buat eksperimen lagi..hehe
tq2..
good luck gak..

teddy_froggy said...

waaaa...
best nyer dh abis exm...
ktew next week baru start..huhuhu
ade ka bleh trbawa blik kts jawapn..haha..x penah2 dibuwat owng la...

teddy_froggy said...
This comment has been removed by the author.
cybernetic88 said...

woo bnyk wayar bersbut. haha. pning aku tngok. aku nk ptng leh?. hhaaha. ske r ko dah hbis exm. cis!. haha

d|n said...

teddy_froggy..
sebelum jadik bes..
kene tensen dulu 3 mggu..huhu

em..sebab x pasan..
ak jawab kat ketas soklan..
mls nak buat jadual..hehe
nasib bek lectrr bek..
klo x..lagi skit makah ak..

cybernetic88..
bese la..byk wayar..
tapi time test dia..skit je gne..huhu
bes la da abis tes..
sape yg x bes..hehe
leh lepak puas2..

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin