Dec 14, 2009

GLOBAL outreach to HONG KONG and CHINA 2009 [part 2]




salam..sambung update cerita pasal global outreach..
antara tempat best yang kami pergi di hong kong ialah ..
mercu tanda hong kong..
ada menara nampak seperti bunga hong kong kot..hehe

jejaka sec[computer engineering]

nama tempat happy valley..entah betul ke tak ni..
ingat-ingat lupa..haha



yang belakang tu la pemandu kapal ni..ada gaya tak??haha

lepas itu kami dibawa oleh tourist guide ke aberdeen..
di sini kami dibawa bersiar-siar naik sampan ride..
dia punya fee aku dah lupa pulak..kena tanya bendahari program la..huhu




tempat ambil penumpang..
 
di sini..dah macam bandar dah maju dia..orang-orang kat sini tinggal kat atas kapal..
restoran, rumah semua ada..tapi tak bosan lak diorang asyik tengok permandangan yang sama je tetiap hari..huhu


rumah jackie chan..kat atas sekali..cuba teka mana satu..hehe
 
lepas aberdeen..pergi repulse bay pulak..
di sini kami dibawa pergi jalan-jalan tepi pantai..hehe
tak pergi pun pantai..tengok dari jauh je..
dari tepi pantai tu..boleh tengok rumah jackie chan atas bukit..
rumah stephen chow dia tak beritahu kat mana..haha


ni la show tilik menilik..
 
lepas tu ada la..dia punya show..
di gate apa ntah..tak paham pun tulisan cina..hehe
tilik-tilik..tilik anak la..pe la..tengok je la dari jauh..
tak paham pun..



siapa faham dia tulis apa??hehe..inilah gatenya..



notakaki: sambung lagi lain kali..malas nak buat entri panjang-panjang..nanti orang malas nak baca dan komen..hehe..banyak lagi pengalaman best..disneyland lagi..sampai part berapa entah baru habis ni..haha
genting pun tak habis sambung..

2 comments:

sharamli said...

yg p0mpuan mn?

a1zudd1n said...

haha..yg pompuan dalam fb..
ni kamera laki..
jdk gamba laki yg byk..
pasni ak uplod gamba pompuan lak..
kat disneyland byk kot..hehe

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin