Feb 13, 2010

Makan Besar di Stulang

 Makan kat luar sekali sekala. Aku pun tak tau nama tempat dia yang betul. 
Sebelah the zon ni. Aksi romantik terpaksa di censored. 
Tak sesuai untuk tatapan umum. hehe.

Read more..


  
Usya port yang ramai orang je. Jangan terpengaruh dengan akak waiter.
Bak kata megat. haha.
Boleh lah tahan makanan dia. Asal kenyang sudah.
Semua mangkuk tu beliau punye.Siap bungkus lagi. hehe.

p/s : Lama tak update blog ni. Dah ada blog baru lah katakan. Sekali sekala update gambar bersosial je lah. hehe.

*gambar yg kat belah boban n apis aku x amik lagi..jadi tak dapat nak edit..huhu

8 comments:

♥~KiN~♥ said...

megat mkn byk....tp xgemuk2 gak...pe rahsie????

a1zudd1n said...

sekali mkn trus byk..pastu diet balik..amalkan lah selalu..haha

unwanted said...

ini memang betul makan besar ni.he3

a1zudd1n said...

haha..tu cuma gambar je..sebenarnya sikit je tu..hehe

Anonymous said...

what bands are good to see for emo hairstyles?
[url=http://www.emo-hairstyles.info/]emo hairstyles[/url]

Eyriqazz said...

fuhh..best2...jealous2...

a1zudd1n said...

hehe..bese2 je la..nak jeles penye..

Anonymous said...

www.s4scholarships.com
scholarships for international students

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin