Mar 16, 2009

Satu Biji iPod Shuffle[PERCUMA] untuk Pembaca Bertuah..

salam.. sebenarnya bukan aku yang nak beri..tapi ada seorang brother yang nak bagi.aku cuma nak promote je..secara tidak langsung memenuhi syarat peraturan untuk dapat 5 tiket..hehesengihnampakgigi nama brother tu..mohd ismail..rajin2 la visit webnya[mohdismail.net] kalau nak tau lebih lanjut.. kita teruskan cerita pasal beliau.. Beliau..Beliau ke??hehe..dia la.. dia akan berikan iPod Shuffle generasi kedua berkapasiti 1GB dengan extra button. [seperti gambar di sebelah] bagaimana?? Caranya mudah sahaja, dia akan berikan dengan teknik cabutan bertuah. Dan, setiap yang berminat perlu mendapatkan tiket sebagai langkah penyertaan. Satu tiket akan mewakili satu peluang untuk memenangi iPod Shuffle ini secara percuma & di’bawah adalah cara-cara untuk mendapatkan tiket dengan mudah. 1. Ikut dia di’Twitter. Daftar akaun Twitter jika belum ada & follow dia di twitter.com/mohdismail. Cara ini memberikan anda 1 tiket. 2. Tulis satu entri berkenaan Mohd Ismail dot Net & menyatakan tentang pemberian iPod Shuffle ini. Tulis apa sahaja — entri bersifat kutukan juga layak di’kira. Cara ini memberikan anda 5 tiket. 3. Ambil gambar sendiri bersama sekeping kertas bertuliskan www.mohdismail.net dan hantarkan ke Flickr. Tinggalkan URL gambar di’Flickr tersebut di’ruangan komen. Cara ini memberikan anda 10 tiket. Mereka yang telah follow dia di’Twitter secara automatik menerima 1 tiket. Pemenang boleh memilih warna iPod Shuffle yang di’gemari. Pemenang akan di’umumkan 30 hari dari tarikh entri ini[kat web dia..bukan entri aku..hehe] di’tulis. Tiada had tiket untuk setiap penyertaan. Keputusan juri adalah muktamad. Adik beradik, sepupu, mak pak saudara, barisan girlfriend,mak cik cafe[saje menambah..hehe]rakan sekerja Mohd Ismail tidak layak menyertai. dia bet cara ke-3 tidak akan ada siapa yang buat. Ha ha! tapi aku boleh buat je dengan selamba..haha jugak..hehe kalau x menang tak ada rezeki la tu.. kalau dah rezeki x ke mana..alhamdulillah.. doa2kan lah aku menang..huhu [ps]-en.ismail..ni gambarnya kalau nak tengok..aku dah edit yang baru kasi link website ko nmpk clear..hehe

3 comments:

Yanmie said...

hahahaa...suspen aje..ingatkan dia yg nak kasik td..ehehe...=))

abdus said...

pencabar ku. hish hish. makin ramai ni. kene buat sesuatu. ini serius [wonderpets]!

d|n said...

hehe..mane ade wit maa nk kasik org free..
sendiri pn xd lagi ni..haha
xpe2..klo ad rezeki x kemane..:)

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin