Apr 3, 2009

buntu time exam?

salam..lama aku x update blog aku ni..rasanya dah macam 2 tahun dah x update ni..hehe bukan sebab buntu x tau nak buat pasal apa..cuma busy dengan projek,exam,dotA lagi....haha di sempena musim ketensionan budak-budak u nanti..dengan final exam yg x lama lagi ni pun..aku bagi la korang idea yang x bernas langsung malahan x digalakkan mencuba walaupun sekali..haha..agak-agak buntu time exam nanti..baik korang selawat banyak-banyak..dapatlah pahala dengan free..huhu jom kita usha..hehetakbole rindu soal sebenarnya dah lama dah pun gambar ni.berlegar-legar kat internet..hehe .x tau la korang dah pernah nengok ke belum..huhu nota kaki?? Entry ini didedikasikan istimewa kepada JRY sempena menyambut hari jadinya..celebrate

11 comments:

JRY said...

hoho.. aku dah pernah tengok gambar2 diatas kecuali yang last.. entri ko memang lain dari yg lain ar.. hehe.. simple but nice.. moga ko berjaya mencuri hati juri. gudluck.. nnt aku masukkan link blog ne ok:)

d|n said...

ok..tq..entri memain je ni..haha
sambil2 bleh promot blog ko..
blog ko mmg semat..suspek la..hehe

adamin said...

hahaha,, respek lah bro...

d|n said...

hehe..ak igt mb je direspek..
ak pn direspek gak..huhu :~

moonie said...

haha gue pon exam..p minatang per atas tuh..aduh bertambah sengal kepala tgk

d|n said...

hehe..menatang 2 tuk reles tensen jek..
klik la kat menatang 2..
br la jelas skit..cam x bese lak..

moonie said...

hee dah nampak dah..p aper gunernyer ponn

([:wandisini:]) said...

buntu...

——•§HÅH••—— said...

aiii..bz ngan dota nmpk..huhuhu...

d|n said...

haha..skang da bz ngn xm le..
kene kureng skit dota 2..huhu :|

——•§HÅH••—— said...

hehehe..bereh2..

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin