Apr 5, 2009

ISKANDAR MALAYSIA CONTEMPORARY ART SHOW 2009

AMARAN:SILA KLIK GAMBAR UNTUK SKODENG YANG LEBIH TERUJA..HEHE salam..entri ni aku nak tulis pasal IMCAS2009..tahu ke x apa 2??hehe..sebenarnya itu adalah singkatan bagi ISKANDAR MALAYSIA CONTEMPORARY ART SHOW..yang diadakan di DANGA CITY MALL..juga dirasmikan oleh MENTERI BESAR JOHOR..bangga juga la..1st time tengok depan mata..hehe..pergi program ni pun..member aku yang ajak..MEGat kalau nak tau..hehe..budak kebudayaan kolej perdana..korang usya je la..sebenarnya banyak benda menarik kat situ..tapi sikit je yang dapat dipamerkan di sini..huhu..selamat mengusya.. bila kitorang beraksi... antara hasil seni yang menarik tapi harga 1 lukisan memang mahal sampai beribu2..walaupun 1 benda yang simple je..dan x logik langsung..hehe..agak2 siapa la yang nak beli 2??huhu..kire murah lagi la 2..rm2300.. kata- kata untuk ISRAEL yang KEJAM!! banyak lagi... kan dah kata banyak sangat nak tunjuk..terpaksa berteraburkan baru nampak..ye tak???hehe kesimpulannya..hanya orang seni yang lebih memahami..siapalah kita hanya sekadar orang biasa..hehe

18 comments:

moonie said...

waa best la exhibition nih..naseb jauh nun kek johor..din, maner mo bikin gambar itew macam..

d|n said...

hehe..leh la thn besnye..
tp gambo ktorg x kuar paper lak..hahaha
em..gne picasa jek..
leh donlod sofwernye..
pas2 watla college picture..
dunie skang kan da maju..hehe

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

tp lukisan2 tu sumer memang sgt unik la.cantik2 gitu!

x heran la klo harga nyer mahal huhu

d|n said...

tp ade yg gne tisu tandas pn mhl gak..huhu
baju goreng pisang yang plg plik la..
nape la x msk surat kabo..baju 2..hehe
xd selere nak bau..ade ke suroh bau.. ;~

moonie said...

huhu baik la..gue carik kalu ajin leh tlg bagi url nya..sonang gue download pas2..almaklum gue ni bz

d|n said...

ok2..nah
sedut sini ye..hehe

Helmi Razali said...

gambar cun, camner ko buat? ;;)

Helmi Razali said...

maksud aku, camne ko susun jadi camtu?

cik wawa~ said...

lau ko ske edit2 pic.
try r photoscape..
mnarik gak..
agak cntik pic..
slpas meedit mgnekan sftwre itu..
hehe

d|n said...

gamba cun sbb org yg dlm gambo yg ensem2 kot..xpn kamera kene bes..hehe
gune sofwer je 2..picasa..ak da kasik link da..
kat komen ak sblm ni..
susun2..kene pandai main..huhu
susun je..bleh..klo nak auto pn bleh..
try la donlod..free jek :o

nt ak try photoscape lak..x penah gne pn

saffa said...

owh.. pakai photoscape eyk.. ada dalam laptop. tapi tak install lagi.. tak pernah rasa nak pakai :P

d|n said...

yang gambar banyak2 ni..
guna picasa..
kll nak nengok gamba guna photoscape..

KLIK SINI

Anonymous said...

Ich entschuldige mich, aber meiner Meinung nach sind Sie nicht recht. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden umgehen. cialis bestellen paypal cialis bestellen [url=http//t7-isis.org]levitra generika[/url]

a1zudd1n said...

pejadah la ko merepek ni..
bio la..asalkan ko hepi..huhu

Anonymous said...

ちょっと待ってください。 [url=http://japanese-garden.org]バイアグラ[/url] バイアグラ

a1zudd1n said...

aduyai lagi sorg ni..
biorlah ko nak merepek pe..
ak pn x phm

Anonymous said...

beran ada.. art tu murah la RM2300, pernah je auction art anak malaysia sampai RM117,000~

ohcerita.com said...

erk..banyak duit sampai beribu auction..hebat tu

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin