May 5, 2009

2nd farhana's tag

salam..ni 2nd tag..30.4 punye..hehe..memang lama kalau aku nak buat tag..tgu je la sampai berjanggut..ada masa insyaAllah aku buat..haha..aku buat ni pun nak bagi semangat balik dekat empunya tag..harap2 dapat menikmati tag yang t idak seberapa dari aku..hehe..bila entah aku nak update blog ni..asyik pasal tag je..huhu

1 dimanakah kamu berada sekarang?
bila aku sampai rumah ni?
2 apakah warna baju anda pakai sekarang?
kenapa pokok warna hijau?
3 bila kali terakhir anda menonton wayang?
cerita geng siapa hero dia??hehe
4 kamu belajar/bekerja dalam bidang apa?
kenapa budak laki[melayu] kos komputer engin. kat utm ni 3 org je badge aku??bosannye..susah sangat orang nak dapat..budak medic pun lagi ramai..huhu
5 lagu yang anda sedang dengar?
kenapa kumpulan mestica x sefamous hijjaz?lagu dia cam best gak..
6 ke mana kali terakhir kamu ke luar negeri?
kenapa korang x pernah nak ajak aku??haha
7 benda yang kali terakhir anda beli dengan duit sendiri?
kenapa makanan kat cafe pak jamil mahal??bila nak turun harga..aku dah sign dah..jkm punya kerja la ni..haha
8 tempat yang anda teringin sangat nak pergi?
kenapa stadium old trafford cam best je??sebab man utd punya stadium kot..hehe
9 selebriti/artis yang menyanyi yang kamu teringin sangat nak jumpa?
siapa budak raja lawak yang paling best?
10 apakah berita terbaru yang anda baru dengar?
virus h1n1
bahaya ke x?
11 kalau deberi 1,000 sekarang, nyatakan apakah barang yang anda ingin beli (sekali beli je, bukan banyak2)?
bila aku nak beli ps3?
12 rakan blogger yang terakhir anda jumpa?
kenapa x de orang leh tido sambil diri??haha
13 pukul berapa sekarang ni?
cerita apa yang best pukul 9.25pg?
14 tadi anda makan apa?
berapa kelajuan sebenar angin kus2??sape tau??haha

15 siapakh yang anda ingin 'bengongkan' dengan soalan2 merapu anda?

1.kenapa dia bosan duduk rumah??haha+awekz dikdah

2.camne dia boleh selalu update blog dia ni??hehe+sis arnirina
3.kenapa nama dia milo..bukan horlicks ke susu tin ke??hehe+awekz milimilo

4.apa maksud pot pot??huhu+awekz maisyara pot! pot!

5.dimana perginya wana yang alim??hehe+awekz wana

6.kenapa dia dapat banyak award??x nak bagi sikit ke?haha..+bro dzul

nota kecik: harap maaf kalau blog ni macam serabut sikit..baru tukar template..hehe..tulisan dia macam dah lari sikit..kena kejar balik kot..huhu

6 comments:

farhana said...

hehe thnx siap ada gambar aku lagi

^_^

naseb baik ko paham buat tag ni..
aku takut jer ko tak paham nnt
haha
truskan berblogging taw

d|n said...

haha..gamba kene rembat..
k..wc
paham la gak..setelah wat kajian..hehe
insyaAllah..
selagi ade tenet..selagi i2 ak idup..huhu

milimilo said...

lame gile menghilang..thanx la mengetag..tp mmg mls r buat tag2 nih..tgok la kalo rajin ye ;)

d|n said...

haha..bizi ma..final xm..
ade cume sembunyik2 je..hehe
xupdat2 pn..
k.wc.xpe..klo rjn watla..

m[i]era said...

kejar sampai dpt..

ngee

d|n said...

haha...ak keja2 da x dpt..
da insap la..
nk tuka template ag..hehe

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin