May 1, 2009

1st moonie's tag

salam..ni tag 1st yang aku dapat bertarikh 9.4.09..lame x??:gatau:hehe..selepas sekian lama aku menyembunyikan diri dalam blog sendiri.akhirnya aku mucul balik..hehe..x update2 pun..sebab bizi la skit..jadik budak u ni.asyik belajar last minit je..
kalau kat sekolah bolehlah buat camtu..dah terbiasa..amik ko..hehe.
diri sendiri yang susah..lu x nak fikir ke??haha..tensen2...exam punya pasal la..ni tag dari sis moonie..tapi agak lama la nak setelkan..im sorii..hehe..dah buat lama dah..cuma x publish2 je ni..terperuk dalam laptop..papepun tq la ye..susah2 aje..haha..malas nak membebel lagi..korang usha la sendiri..hehe



macam biasa la..nak skodeng camne..tau kan??hehe
Untuk Yang Di-Tag tu:
1.copy title kat atas tu....
2.buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.....
3.cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search".....
4.tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke,gig ke.....
5.segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon.accessories pon
boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.....
6.letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.....
7.lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke....
8.pilih 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka....=D
haha...sape aku nak tag balik ni..bukan aku yang buat ye syarat2 nye..hehe

jap2 aku fikir..
1. awekz farhana |aku tag ko balik la..hehe
2. awekz nadeshiko | saje2 nak bagi..blog dia cam smart je..
3. awekz sindadila
| sebab nama cam siderela je..huhu
4. awekz fitriah | budak kecik kena tidur awal ke??haha
5. bro penyubiru | encik penyu..bukan pendekar penyu ye adik2..haha
6. bro selamburb | sebab nama pelik je..2 yang aku bagi 2..hehe

siapa yang x dapat jangan sedih2 lak..kita cuba lain kali ye..haha kalau ada masa buatlah..x paksa pun..huhu

nota kecik: setel dah 1 tag..ada lagi 1 tag..siapa nak tolong buatkan ni..hehe

5 comments:

d|n said...

em..aku x wat kesimpulan lak..
x kisah la pki baju pe pon..
jadi ade baju..haha
harge..pakcik google x gtau pn..kene usha kedai la ye..hehe :|

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

oo patut la lama menyepi igtkan kena kidnap wakakaka

d|n said...

ceh...klo kidnap da msk tv3 la..hehe

sindaDila said...

i'll do it insyaAllah when i free k (:
tengkiuu

d|n said...

ok..x d hal..wc

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin