May 21, 2009

SETAHUN hidup di UTM skudai

salam..lamanya aku x update blog ni..kesian lak kat follower2 aku nanti..hehe.. ingatkan bile dah balik rumah lagi free nak update..rupanya lagi busy jaga budak2 kecik kat rumah ni..hehe..+men game lagi..format laptop lagi..dah berapa kali dah aku format ni..ampeh punya virus..xde kerja lain la tu..game aku pun ada yang x boleh launch..kena format vista balik kot..huhu..nasib baik aku sempat belajar format ni sebelum balik rumah..tq la kepada LAN pet2..hehe..kepada korang yang suka download keygen..dinasihatkan la cek dulu keygen 2..takut2 ade virus yang hampeh dalam 2..tension gila ni..


nasib baik..dotA aku dapat diselamatkan balik..hehe..kalau tak kebosanan yang terlampau la cuti ni..cerita pasal BOLA lak..EPL siapa yang menang??hehe..LU FIKIRLAH SENDIRI..sorry la kepada fan2 liverpool,chelsea,arsenal..tahun depan cuba lagi..huhu..nasib baik ramalan aku nak tengok BARCA lawan MAN utd btul..leh tgk match yg bes pepagi buta 2..kalo dapat nengok la..huhu..good luck la buat MU..
pejam celik je..dah setahun dah hidup sebagai seorang siswa ni..macam cepat lak..pasni xde la dapat pergi n balik kelas reramai lagi.naik bas lak 2..kekadang best la gak..sambil2 tunggu bas..lepak2 dulu..hehe..bes pulak..bosan pun ada..huhu..lepas ni jumpa time kelas je la..tu pun kalau kelas gabung..masing-masing dah berpecah duduk kolej lelain..btw..gud luck la..pepandai bawa diri..



x sabar lak nak tengok..berapa ramai la kitorg punya junior nanti..batch aku ni pun..hampir2 pupus dah..nak promote dah x sempat dah ni..tahun depan punya je la eh..hehe..kalau rajin cariklah ktorg nanti..haha..kami sedia membantu..INSYAALLAH..apa yang termampu..takat bagi nota je la..x pun khidmat nasihat..hehe..nak ajar..carilah senior yang dapat dekan 2..kalau rajin boleh je SKOR..huhu..sampai sini je lah..dah xde pape nak tulis..dah bekurun baru la nak update..hehe..internet kat rumah..kekadang je boleh connect..kekadang ada problem..k la..c.u..


notakaki:2 budak smkajb [L] batch aku..FUTSAL jom kat apolo.cam biasa.ari sabtu ni..kumpul pukul 10 pg..confirmkan la..nak tau berapa juta yang boleh join ni..

13 comments:

farhana said...

hoho lame ke ko x updated blog?
aku x pasan plak..
hehe
aku pon same mcm ko, bz gak ;)

Mr PenyuBiru said...

wah! rindunya aku pada UTM skudai.dah lama tak kesana.

sharamli said...

aik..utm?k0s?

-WaN- said...

setahun?mesti baru tahun satu nih...

lyndadyana said...

agak2 la..
kne virus h1n1 kot..
hehe..
waa...
nk join futsal...
besh...

lyndadyana said...

agak2 la..
kne virus h1n1 kot..
hehe..
waa...
nk join futsal...
besh...

d|n said...

farhana...
lame la gak..
da bekurun x update..
ko ske x pasan kehadrn ak..haha
bizi xpe..jgn bizi bodi..hehe

d|n said...

Mr PenyuBiru..
bile lagi nk kesane???huhu

sharamli said...
kos?komputer engin.
kat gamba 2 ade..
klik la kasik jelas..hehe

-WaN-..
tau xpe..
sem dpn br jdk senior..haha

lyndadyana..
aku rase la..
mcm mane leh msk laptop lak ni..huhu
kate nak join?xnmpk pn lubang idung ko..baru nak suro jdk keeper..haha

sharamli said...

aik..xpenah nmpk p0n wei...bdk KP?

d|n said...

aah dak kp..sem dpn ktgb..aku mmg invisible slalu..haha..klo tanye pak jamil dy penah la nampak ak..hehe

sharamli said...

kit0rang xlayan pakmus....hua3...

sharamli said...

ksian wei..tecampak jauh nun disana..
0k la tu..kp bkn best sgt p0n..hua3

d|n said...

name dy pak mus ke?
x tau lak..
saje nak duk jejauh..
lip asik rosak..bosan...
mknn mhl la..
tenet je la..leh thn

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin