May 28, 2009

M.U sengal!!

salam..entri penuh ketensenan bila tengok mu main pagi tadi..bukan macam selalu diorang main..x tau la kenapa..x kan gugup kot..huhu..ferdinand pun leh buat silap..messi dengan senang skor..adei..tapi barca memang control bola..memang susah la nak skor..gol eto memang best n smart la..bukan senang nak lepas vidic 2..ronaldo pun awal game je best..bila barca skor..da x buat pape je..tido pe?ke dah malas nak main untuk mu ni..kalau nak pindah..pindah la..dah xde jodoh dengan mu kot..haha konfirm la pasni messi menang pemain terbaik..ronaldoh gigit jari je la..dengan top scorer pun x dpt..huhu..messi memang terbaik..aku minat barca pun sebab minat mamat ni..kaki kiri dia memang inspirasi aku..haha rilek M.U..cuba lagi tahun depan..lain kali jangan target banyak2 piala..bangga diri lagi..kan dah.. betul ke ronal-DOH ni nak kuar??kita tengok je la nanti........cau dulu

notakaki : kepada fan2 kelab epl lain..x yah nak kutuk2 mu..sekurang2nya..mu dah kat final..x payah nak dengki2..haha..lu pk la senirik!!

9 comments:

-WaN- said...

eh barcelona menang ke smlm?
har3... :D

m[i]era said...

m.u memang sengal!!

d|n said...

eh x de la..arsengal yg mng smlm..
x ngk ke??huahuahua

a little less conversation said...

ilex bro ilex..
sile cuba lg taun dpn..
cuba utk klh lg..
erkkk
hahaha

d|n said...

ceh..ni mesti anti MU ni..tau je

lyndadyana said...

MALU2...
gerammmmm...
nth pape MU...

farhana said...

mu kuat ape..;D
x mcm kelab epl yg len..
tol x?
huhu

d|n said...

haha..btul3
cube ari2 je xd mood nk men..hehe

cIk JanNah said...

ya sokong2..
x yah nak kutuk2 MU..
atleast MU maen pai final..
ngee~

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin