Jul 25, 2009

fantasy PREMIER league


salam..entri ni nak cerita pasal game fantasy..apa lagi..mestilah bola..hehe..asyik2 bola kan..sape bosan angkat kaki member yang terdekat dengan anda..haha..aku ni memang gila dengan bola..tapi x de la segila mana..biasa la kot..jangan cakap lelaki la kalau x gila bola..huhu..


aku dah main fantasy ni dah 2 season..season 1st dapat la top 10..season lepas..dapat no 2..hehe..lupa nak printscreen lak..kesian kat roomate aku..tension kena potong last minute nak dapat no 2..haha


game ni syok la..sebab point player ikut yang reality punye..diorang akan update setiap minggu..apa lagi..jom la join liga aku..hehe..mula2 sign up macam biasa..pastu create team..n last sekali join liga..tapi kena ada kod..kalau liga aku..ni kod dia..374956-88626 ...ade BERAN??join la..kita tengok siapa juara nanti..hehe

10 comments:

-WaN- said...

aku ada maen fantasy kat yahoo..
nak try kat premier league la plak.mohon izin join group yee..

<< s| tED| >> said...

aku x minat bola .. la la la la

d|n said...

wan..
boleh je join..
mmg digalakkan..hehe
lagi rmi lg syok..
kat yahoo bes ke x eh??

si tedi..
x minat bola??
da angkat kaki member terdekat lom??haha

GiGGLe GaL said...

nanti aku try..dah bape season aku ni nengok bola..kaki bola..tapi tak reti maen..

elok gak ko citer ni..nanti la aku godek game fantasi tu.. erm.. bukan final fantasi kan..wakakkaka

LuVidA^^ said...

bola ag...guys ngn bola x ley nk pisah ek..
huhuu

d|n said...

GiGGLe GaL..
k2..try la..
mmg syok..x rugi try..hehe
mencabar minda gak..
sebab nak manage player dgn poin yang dy da bagi..kena pandai main la..haha

luvida..
hehe..x leh dipisahkan kot..
mungkin bola ngn guyz da overlap..mcm conductor la..
energy gap dy skit je..haha
bahase electronic devices lak..

azizwan(dot)com said...

cambest je nak join. huhu.. kalau ada masa, nanti aku sign up. yay!

d|n said...

memang best pun..hehe
k..jgn lupe join lig ak skali..
bile da signup nanti

Ir. hydir said...

Jangan lupa juga join league aku .. ada hadiah lagi ..

kbsoccernet x-league > http://www.kbsoccernet.com/2009/08/fantasy-premier-league-lets-join.html

d|n said...

ak da join da..
t1m gu3 2 team ak la..hehe

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin