Aug 7, 2009

nak menang APPLE iPhone 3GS?

Apple iPhone 3GS (worth RM2500) x 2 winners
:scream: salam..entri ni pendek sahaja..sebab nak cerita pasal EXABYTES..kalau x tau..ia merupakan Malaysia web hosting..kali ni..dia nak bagi korang benda free..x percaya??
Western Digital My Passport Essential 320GB x 10 winner
pemenang akan diberi ikut cabutan bertuah :sweaty:..kalau bertuah dapat la ye..MUDAH-MUDAHAN..kena doa bebanyak..hehe
macam mana nak join??:woooh:mula2 korang klik kat gambar sebelah kanan atas sekali kat blog ni..pastu korang isi form yang agak pendek..dan jangan lupa letakkan mel aku sebagai referrer email..kalau x korang x boleh join..hehe..mel aku..udeen08@gmail.com:astig: pastu dia akan bagi mel dan korang boleh letak gambar macam yang aku buat kat atas belah kanan 2 di blog korang juga.. doa2kan la ye aku menang..:puppyeyes:nanti aku boleh belanja ais krim...hehe..mari join ramai2..semoga anda berjaya..kalau ada rezeki..ALHAMDULILLAH

13 comments:

PeAr said...

kempen ini semakin hangat...yehaa...jom ramai ramai memang

d|n said...

btul3..rugi kalo org x masuk..
dah la free..klo ad rezeki..
mesti masyuk..hehe

<< s| tED| >> said...

sana sini org dok promot epasal kempen ni P

d|n said...

bese la..adia dy mantap pe..hehe

Dookie said...

perghhh dah join ek.. bagus la hopefully masyuk ekeke..

d|n said...

join jgn x join..sng je 2..hehe
insyaAllah..klo ad rezeki..

farhana said...

a'ah tula psl lme x dgr citer

hah, aku doakn ko dpt iphone 3Gs tu yerr aminn
;))

Farha Ghouse said...

Western Digital My Passport Essential 320GB?

Eh I ada laa hahaha xD

d|n said...

farhana..
AMIN..tq..doakn ak..
ko x nk join skali ke??
mane tau ad rezeki..

farha ghouse..
ade gak??
bape juta arge dy kalo bli??hehe

kusu said...

dah berapa puluh ribu orang join ni aku pun tak tau..haha

d|n said...

da bjuta ak rase..
join je la..aslkan ade usaha..
mane tau ad rezeki..hehe

Pjan said...

hehehe semua blogger sibuk promote pasal peraduan ni..anyway good utk taffik excange..tapi yang sebenarnya ini adalah satu cara business marketing exabytes...

d|n said...

tq..
bese la org bisnes..
mesti ad strategi kalo nak idup..hehe
mungkin dyorg lebih untg buat mcm ni..huhu

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin