Aug 14, 2009

welcome BACK to kolej PERDANA

bersepah lagi..huhu:sigh:
salam..entri lepas test first aku yang amat memeningkan:ayokona:..asal la..xkan setiap kali test first ampeh kot..huhu..ke dah lama x ambil test ni..digit2..apa kejadahnya..lupakan pasal test 1..nak sambung balik cerita pasal pindah kolej..walaupun dah seminggu lebih duduk kolej baru..baru la sangat eh..hehe..ex-kolej ak je padahal..tapi lebih dekat dengan fakulti..kira nak siap lambat pun boleh lagi..dari duduk ktgb..meter minyak motor aku pun maintain..nak pergi KONVO pun dah dekat..hehe..jom serbu konvo utm..hehe
on the way ke court bola sepak pantai..haha
sebelum pindah kolej::(..sempat la kami rasa kemudahan di sana..paling last..kami main bola sepak pantai..time 2 boleh x de orang lak..kalau lagi ramai lagi syok..apa lagi..budak2 kp..jom pergi ktgb main bola sepak pantai ramai2..hehe
bila nak tumbuh pokok durian ni??boleh tuai hasil nanti..haha
di ktgb..sempat la..kami mencekik durian:hilo:..time musim durian ari2..beli la seorang 2 biji..ingat murah..mahal rupanya..haha..ampeh betul..last2 x habis..bagi la kat adik2 megat a.k.a junior sew..
ni surf internet ke main dota ni??hehe:lamagawa:
bilik aku kat ktgb ada dapat wireless walaupun bukan dekat router..mamat yang bilik dia dekat dengan router pun susah nak detect..mungkin bilik aku bilik misteri..hehe..bilik 2 dah kosong..siapa nak masuk ktgb..masuk la bilik aku..wireless terbaik kat c2..hehe
DANISH tengah skodeng apa 2??hehe
dah lama dah x balik rumah..lama ke??hehe:inlove:..rumah dekat..kalau 2 minggu x balik..kira lama la 2..haha..bukan jauh pun..tapi assignment n test punya pasal..postpone la dulu..dah lama x jumpa anak sedara aku yang sorang ni..dah pandai jalan belum ni??asyik demam2 je beliau ni..kesian mak aku..huhu..i2 yang kena balik 2..tolong jaga..bukan dia seorang..ada lagi 2 lak 2..asyik2 nak gaduh..huhu..budak kecik memang camni..
orang yang BIJAK..sentiasa mengingati MATI..
lastly..nak ucap takziah:ha?: kepada keluarga Vokalis dan ketua kumpulan nasyid popular Rabbani, Mohd. Asri Ibrahim @ ustaz Asri..sesungguhnya Allah lebih menyayangi Allahyarham..sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah..Al-Fatihah...moga rohnya ditempatkan di kalangan orang2 beriman dan beramal soleh..insyaAllah..AMIN..
statistik H1N1..JOHOR??tertinggi..YA ALLAH..jauhilah kami dari ancaman H1N1..AMIN..
nota kecik : siapa yang belum join contest:please: untuk menang APPLE ipod..free je..x rugi try..dalam seminit dah boleh settle..referer email jangan lupa letak email aku..udeen08@gmail.com
ni contoh borangnya..senang kan?GOOD LUCK..:okay:..kalau x nampak..sila klik untuk lebih besar..

9 comments:

<< s| tED| >> said...

itu nak main bola sepak pantai ke nak main kejar2...? macam cite industan jek :P

Lan said...

hahah...cite industan,ade gaye....seb baek ak xder dlm tuh

d|n said...

itu warm up dulu sblm nk men bola..
dah lame dipraktikkan kat old trafford..
kat mesia je lum famous ag..haha

miss GAZA said...

umah dekat?
ceh,
ni kira balik umah sokmola?
anak manja ni..
hehe

contest tu dudahku join!
kita tgk sapa mnang nnti..
miahahaha
=P

d|n said...

xd la slalu..
dekat la gak dgn u ni..
dlm 20 min smpi la..
ank manje ke??haha

ok..tq..kite tgk sape yg kene..

sharamli said...

k0 merayu kat cek mat ke?

d|n said...

x la..cek mat yg merayu kat kitorg..hehe..
sbnarnye ad 0 kt kp..
apply je la..agpn dy knl ngn member ak..jdk lg sng nk dpt..huhu

Ariey said...

huyoo tu main polis santri one tu jaga tu haha

d|n said...

hehe..acare memanjat gunung 2..
mencabar minda pe..

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin