Nov 19, 2009

trip to GENTING highlands 09 [part2]

photos momentos..geng [sec]

salam..sambung balik part 2..aku update sebab ada kempen lak kat nuffnang ni..huhu..time x update la dia nak ada..hehe..pasal game outdoor kat genting la..apa lagi..hehe


camni la perasaan kalau korang naik kapal karat nanti..haha

memang semua game outdoor best..kecuali kapal karat, go-kart, mangkuk ayun berputar, dan game2 budak kecik yang lain..haha..masuk gua tengok dinosaur la..pejadah ntah..rugi duit je..sila dahulukan game2 yang syok dulu..rancanglah perjalanan anda sebaik mungkin..dah macam tourist guide dah aku ni..huhu



saat nak di space shot kan..huhu

 aku nak cerita game outdoor yang best..1st skali confirm lah space shot..siapa ada beran..main banyak2..haha main sekali mesti nak lagi..time naik..dia kasik stop sebab nak kasik korang mengamati alam sekitar dengan shot yang terbaik..hehe..dah macam duduk atas gunung everest kot..sila jangan tutup mata..kalau pandang bawah lagi best la..


 rasa sekali nak naik 2 kali..haha

game kedua..cyclone..game ni best sebab..korang leh dapat gambar lawak cun..sila cover ensem sepanjang game tu..sebab ada 1 part..ada 1 kamera tersembunyi..aku x nak beritahu part mana..nanti dah x suspen lak..haha..bila korang turun..jangan terperanjat bila gambar korang ada lak nanti kat kedai gambar tu..hehe..gambar 1 berharga rm30 siap dengan frame dan keychain..macam promoter x??huhu



menunggu turn paling membosankan..huhu

gambar kat atas sekali tula hasilnya..hehe..nasib baik kitorang susun orang dengan baik..aku naik dengan budak kos aku je[sec]..huhu..kira gambar kos la secara x langsung..bukan senang nak dapat :)
lagi 1 kereta x cukup budak sew..gambar pun x berapa nak best..


permandangan dari bawah..kalau dari atas lagi best..hehe

notakaki : sampai sini je la..cerita sikit2..nanti korang bosan lak..hehe..nanti sambung part 3 lak..ada masa cerita pasal nuffnang..huhu

6 comments:

sI tEDI said...

aku pernag g sekali jek.. itupun banyak game yg takut nak naik. hehehe

a1zudd1n said...

laa..
ruginye..len kali
praktis dulu..
main game kat funfair ke..hehe

unwanted said...

aku pun baru lepas genting minggu lepas.
tp kecewa gila sebab outdoor ttp sebab kabus tebal.
main la indoor yang macam budak2..ha3.

x pe, nnt aku pergi lagi dengan misi main outdoor..ha3

a1zudd1n said...

haa...tula..
aku pun pegi..
dapat men sampai petang je..
mlm da gerimis..
nasib bek sempat men abis..
kcuali yg ad mentenen..
sengal je

Anonymous said...

ada cctv x dlam bilik htel tu?

ohcerita.com said...

erk..utk apa ada cctv?tak de kot..hehe

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin