Dec 29, 2009

analytic NUFFNANG untuk keyword PANAS [1]




 traffic jam time maal hijrah :)


salam..agak pelik bila orang boleh sesat dalam blog ni..dengan keyword ntah apa-apa ntah..haha
kelakar pun ada gak..yang lama-lama ingat nak post..asyik tak sempat je..yang baru-baru je la dapat
layan je lah..


last week punya analytic nuffnang
klik gambar untuk nampak lebih seksi..hehe

top keyword bulan lepas ialah doa maal hijrah..ramai yang sesat ke blog aku..untuk usya doa maal hijrah ni..hehe..tak sia-sia aku share..dah dapat trafik free..walaupun tak de la ramai mana nak dibanding dengan blog-blog yang berhosting sendiri..bila entah aku nak ada hosting sendiri..macam best je..doakan la ye..insyaAllah.. :)


 last month punya analytic nuffnang..
doa maal hijrah = 105 hits..hehe

baru-baru ni..ramai pulak yang sesat duk search kat google download adegan terlampau video 3gp gadis 14 tahun berasmara dengan 5 lelaki,
agak-agaknya ada ke orang upload video tu kat internet ek?

itu je la..nak cerita pasal keyword..penting jugak keyword ni..letak tajuk blog yang tengah panas-panas macam goreng pisang pastu publish..confirm trafik berjuta..tapi aku tak reti sangat main keyword..yang penting tajuk menarik dan guna ayat yang mantap pun dah cukup kot..nanti orang duk tension lak..nak cari lain..tapi dapat lain..hehe

notakaki : lepas ni nak buat collection untuk entri-entri yang best lak..sempena akhir tahun masihi ni..huhu

4 comments:

beliamuda said...

kadang2 kita tak sangka apa yang dicari orang kat internet...

a1zudd1n said...

aah..betul2..
benda2 pelik la yg dyorg duk google..hehe

Mr PenyuBiru said...

memang.kekadang tak terpikir dek akal kita yg ade keyword camtu yg diorang carik.hehe

a1zudd1n said...

tu la..
tapi yg dulu lagi pelik..
tak sempat2 nak post..huhu

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin