Dec 11, 2009

WORLD cup 2010..dah DEMAM?



salam..nak update pasal bola la pulak..memandangkan aku ni hantu bola..makan bola..tido bola..minum coca-cola..main bola..bola bola bola..hehe


kalah lagi..huhu

sekarang masih lagi demam champions league..memandangkan man utd dah menang group..kita tunggu je la..pusingan seterusnya..kepada fans liverpool..pecer sekarang??haha..budak-budak berhingus man utd sekarang tengah develop..tanpa ronaldo pun man utd boleh pergi..aku masih percaya akan kehebatan obertan..satu hari nanti beliau boleh ganti ronaldo..pastu akan dipancing lagi oleh real madrid..huhu



wallpaper fifa world cup 2010..sila rembat kalau nak..hehe


sebenarnya aku nak cerita pasal world cup 2010 di afrika selatan..memandangkan draw untuk group dah ada lama dah..dari hari tu nak update pasal world cup..banyak yang tergendala..lagi-lagi laptop aku ni buat hal..tension betul la..budak kecik..budak kecik..adeii..pes 2010..dota semua tak de dalam kamus cuti aku..huhu..nasib baik aku dah boleh setting balik router kat rumah ni..boleh guna wireless..kira dah potong la ni..korang bila lagi??[tapi guna streamyx gak..haha..sengal..siput sedut je nak download]



sila buang heskey masukkan owen..huhu

sambung balik world cup..suka merepek-repek..hehe..favourite team..apa team foavourite korang??kalau tanya aku..mesti aku jawab england..sebab dah terpengaruh sangat dengan epl diorang..tapi team-team lain aku minat certain player je la..macam messi, ronaldo, torres, kaka..tu aku minat personal je kot..hehe..team kurang sikit..masih lagi england..harap-harap england boleh menang tahun depan..haha


 game  ps3 dah keluar..tapi pes 2010 tetap di hati..hehe


sukan sea pulak..mesti pasal team malaysia..bagi aku..malaysia dah improve bila jurulatih dengan rajagopal..respect sikit..sathianathan??no komen..tapi lagi respect bila dapat kalahkan thailand petang ni..malaysia boleh!!hehe..aku memang support dari dulu..tolong jangan kecewakan fans korang..malaysia team..huhu..bila malaysia nak naik sikit je..mesti ada benda yang spoil..refferee la..injured la..kad merah la..macam-macam aznil betul la..



kamonla malaysia~


notakaki : harap-harap team malaysia menang lawan thailand..apa team favourite korang??adakah england jugak??hehe..nak tengok jadual world cup siap countdown lagi aku bagi..hehe..macam-macam ada di sini 

6 comments:

Lalan said...

skong Spain oiii.....haha...ak taw ko suke england ari2 tido ngan england.....sarung bantal ko,cadar ko....selimut jer ak xnmpk agi....hahaha

a1zudd1n said...

spain sebab ade fabregas r 2..
ampeh je..
x pegi mane pun..
x tores..villa..
2 je star..haha

sarung bantal england da lame..
igt nak beli hk punye..
x de jual pun..
x masuk world cup kot...
cadar mane ade dol..
bunge2 ade la..haha
selimut ak stylo ag..x yah usya br

Lan said...

ape pulak sbab fabregas.....ak suke spain sbab xde sorg pon player spain main kat MU.....hahahaha...dan meskipon begitu mereka tetap power....

a1zudd1n said...

ceh..
sbb x d man u la spain kalah nt..

~** PROFFY **~ said...

aku sokong

1) ARGENTINA.. ada Messi dan Teves :)
2) England
3) Portugal
4) Brazil

:)

k-car-crazee said...

brazilll...hehehe

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin