Jan 21, 2010

[jualan AMAL] blogger we CARE t-shirt



Salam. Lama tak update blog ni. Blog ni dah bernilai. Sebabnya, tak update pun ada orang sesat-sesat datang sini. Thanks you all :). Kalau rajin tinggalkan komen sekali. Confirm aku reply dah ziarah balik. InsyaAllah.

Sebenarnya nak update pasal Blogger We care. Tapi masa mencemburui. Aku cuba jugak post entri ni. Nak membantu orang yang dalam kesusahan. Mesti korang perasan kan ribbon yang ada dalam blog ni? dan blog-blog lain.

Itu sebenarnya salah satu usaha kitorang untuk membantu En. Megat yang dalam kesusahan sekarang ni. Apa salahnya, memerlukan sedikit usaha sahaja, dapat membantu orang lain. Itu lah gunanya blog. Ikuti luahan hati beliau..di sini
read more..

Jadi sesiapa yang berminat nak beli t-shirt di atas sambil beramal, amatlah dialukan. Boleh lawat sini untuk lebih lanjut..setiap baju yang dibeli akan menyumbang rm2 kepada En. Megat.Tarikh tutup 30 januari ni. Jangan lupa. :)

Kalau korang tak de blog nak sebarkan. Tekan button facebook share untuk yang ada akaun faceboook, dan tekan retweet untuk yang ada akaun twitter. Senang bukan? Time orang susah, kita tolong la mereka. Kita tak kan tahu bila masa kita akan susah.

4 comments:

Eyriqazz said...

good inisiatif...keep it up..

Ada Apa Dengan BeautifulNara

a1zudd1n said...

hehe..thnx..
buat yg termampu je ni..

Anonymous said...

Hello!
You may probably be very interested to know how one can manage to receive high yields on investments.
There is no initial capital needed.
You may begin earning with a money that usually goes
for daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'll be glad to let you know my secrets at my blog.

Please visit my pages and send me private message to get the info.

P.S. I earn 1000-2000 per day now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

a1zudd1n said...

wateva~

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin