Jan 10, 2010

duhai Si pari-pari [review]


 salam..kali ni nak cerita pasal duhai si pari-pari..cerita baru keluar kat wayang..
agak-agak best ke tak cerita ni?
siapa dah tengok?
memandangkan aku baru tengok..review keseluruhan..aku kasik 2/5 je..
2 tu pun aku kasik..
sebab 1- ada harun salim bachik..
lagi 1-pasal ost dia yang best..hehe


lawak harun salim bacik je menjadi dalam cerita ni..
cerita slow..lawak tak best..aku rasa adnan sempit lagi best la kot..
que haidar pun biasa je dalam cerita ni..
jadi terpulang lah..siapa yang nak pergi tengok cerita ni nanti..
nak review pasal cerita ni..
download ost mp3 cerita ni


sinopsis cerita :
mengisahkan pari (liyana jasmay) yang nak cari kekasih di dunia..
jumpalah dengan syadon(que haidar)
syadon ni orang yang lurus bendul..
asyik kena tipu dengan awek dia..mala(nabila huda)

adakah si pari jumpa kekasih yang dicari-cari selama ni?..
korang tengok la sendiri..hehe

ni ost duhai si pari-pari
download liyana jasmay - aku jatuh cinta [mp3]

komen : kata-kata hikmah dalam cerita ni..
rezeki dari Allah~kata Syadon..
pari bang-panggilan untuk pari-pari(liyana jasmay) ~ sengal


7 comments:

♥akukahmilikmu®♥ said...

cita nie tk tgk lagi..tk minat sgt liyana jasmay..rasanya adnan sempit best...byk part klakar..apsal tk kasi 1 jer..hehe..

a1zudd1n said...

minat la gak ngn liyana jasmay ni..
sejak dia blakon papadom best..
adnan sempit lagi best kot..
tak kuar lagi lor..huhu
kena bagi 2 jugak..
ost bes..hehe

NHidayah Rosli a.k.a org slalu panggil yaya je....:D said...

feel free visit mine>http://yayapunye.blogspot.com
tolong link2 kan sekali kerr:P hehehehe THANKS:D

a1zudd1n said...

nak xchange link ke?
boleh je..kalau dah add nt gtau la..tq

bauk said...

sot la bek g tdo la od

Frazier said...

I think you did brilliant the moment when you selected this topic of the blog article here. Do you as a rule write your blog articles on your own or you work with a business partner or a helper?

Anonymous said...

I constantly spent my half an hour to read this web site's posts daily along with a cup of coffee.

Here is my web page ... http://www.data-intelligence.pl/

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin