Apr 9, 2010

Budakmice Berpage Rank 3!



Tiba-tiba aku terperanjat. Tengok kat sidebar dah pagerank 3 pulak. Walaupun dah tak berupdate sekerap dulu. Tapi pagerank boleh naik jadi 3. huhu. Page rank ni penting bagi sesebuah blog atau website untuk mendapat tempat dalam enjin carian. Senang cerita, siapa pagerank paling tinggi, dia duk paling atas sekali dalam page enjin carian

Pasni siapa nak jadi admin budakmice? Angkat tangan. haha. Aku dah ada 2 blog kot. Nak update kat sini memang dah jarang lah pasni. Tak de interview punya. hehe.



Ni blog adik budakmice.. aizuddin.com. Naik 1 tahap baru. Baru 4 bulan naik pagerank 2. Okla tu. Bak kata saida af, akak datuk siti nurhaliza. Bukan sayidah nafisah pulak. hehe. Boleh skodeng 2 blog aku, oh! cerita bau kedai lagi domain tu. Komfem pagerank jatuh tergolek-golek.

aizuddin : bukan senang nak naik pagerank ni. Kalau tak percaya, boleh check pagerank blog korang kat sini. Tolong tinggalkan komen, berapa dah pagerank blog korang nanti. hehe.

12 comments:

DaHLia said...

sis punya pun PR3 :)

aizuddin.com said...

@dahlia..sis memang hebat pr3..selalu je update..hehe

fitrijohari said...

pergh..banyak blog ko..huhu..

ko dh ade ohcerita kan..a1zudd1n nyer ade lg x?

aizuddin.com said...

ni tempat aku belajar blog dulu..hehe..

a1zudd1n dah jadi ohcerita dah..sebab macam dah tak sesuai dengan nama sendiri..huhuh

mIsH IeRA cIK irAh said...

hahahha...cis.x de dlm rank langsung

aizuddin.com said...

haha..kan dah kata..bukan senang nak ada pr ni..paling bese pun 2 la..

lan said...

aisey bru 2-3 post da naik rank....hahaha...xde mse dol nk updte mnde nih.....idea bnyk jer....final dlu la

aizuddin.com said...

banyak lah..letak gambar stokin..buat turun rank ada ar..final la weh

Zon Bebas staff said...

PR3.. mantap tu jo.. Zon Bebas pun dapat PR1 je. maklumlah, tuan blog ni jarang lepak kat sana. kah3.. apa2 pun, tahniah and kipidup. semoga terus sukses..

aizuddin.com said...

haha..kantoi..don wori..nanti aku lepak sana jugak..btw..thanks komen sini..

paihujey said...

nak chek pr camner??

aizuddin said...

ada dalaam entri tu..dah gtau dah..
ni link http://www.prchecker.info/

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin