May 7, 2010

Beautiful Blogger Award. Apakah?


Award ni aku dapat dari nabil (kalau ada nama better buat link. Dah tau kan kenapa sekarang)  dan hamdi (tokey ohdomain.hehe) tq der.

Tag ni senang je. Amik gambar kat atas ni, letak dalam entri. Lepas tu, tulis 7 benda pasal diri korang. Kalau ada free time. Buatlah. Dah buat boleh pass(tag) kat orang lain pulak.

Ni adalah salah satu cara naik trafik dan banyakkan linkback dalam blog. :)

Nak tau 7 benda tentang diri aku? Ada 7 juta sebenarnya. hehe.

7 benda pasal aku

1. Ada banyak blog, kena manage 1-1..pening

2. Gila bola, bukan orang gilak. Sebab tu, banyak entri aku buat pasal bola kat blog. hehe. Tapi jangan risau, ada jugak aku buat bukan pasal bola. Sebab aku tau tak semua orang suka bola. ;)

3. Suka menolong orang bila aku ada kelebihan. Itu sebab aku buat tutorial yang aku rasakan aku tau di blog. Kalau orang tanya, aku cuba jawab sebaik mungkin. Tapi, janganlah sampai kacang lupakan kulit? ampeh.

4. Suka beri komen kat blog-blog orang. Jarang aku spam terus di shoutbox. Melainkan aku tak minat dengan entri dan theme blog tu. huhu.

5. Suka benda-benda yang lawak, itu sebab aku suka layan cerita-cerita yang lawak dan aku banyak share cerita lawak kat blog. Melayu je banyak, english aku tak layan sangat. Tak cukup masa.

6. Aku tak kisah kalau orang kaki kelentong ni, sebab aku anggap diorang ni dah besar. Dah tau berfikir mana yang baik dan yang buruk. Ingatlah, akhirat adalah tempat yang kekal abadi. Kat dunia lepas, kat akhirat.. Lu pikirlah beb.

7. Aku banyak layan lagu indon. Ungu, Wali, Peterpan..banyak lagi. Kenapa lagu indon senang sangat kita suka dan lagu diorang jarang-jarang kita cepat rasa bosan berbanding lagu orang malaysia ni? Lagu Malaysia yang old skool jugak terbaik dari ladang.

Nak bagi award ni (tag) kat :

budak utm yang aktif blog :
mimi - budak 1 kos yang banyak memberi jasa. hehe.
irah - kenal dari ym kot. tak ingat. budak sain komputer. Jangan buat blog yang merepek. Buat blog yang smart dengan keyword. ;)
anem - jkm kp, time aku mhs dia uruskan ptptn. sebab tu aku kenal. huhu.
pica - budak 1 kelas aku. ada kaitan dengan boban tak?

artis..nak sain..
phatjo - tiba-tiba aktif berblog, thanks selalu lepak blog aku. Itu macam lah member. hehe.

tak kenal, tapi nak bagi jugak. hehe.
izryn - usya kat gengblogger.
milimilo - Sebab apa nama dia camtu? kena tanya beliau. hehe. tak tau dah pernah dapat ke belum. Kalau dah dapat boleh ignore je k.

Nota : Benda-benda tag ke award aku sumbat sini. Nak masuk blog wordpress aku macam tak sesuai pulak. Lagipun blog ni lama tak update. Kesian dia. ;)

aizuddin : sebenarnya aku tak paham, kenapa mesti beautiful? adakah blogger tu atau blog tu yg beautiful? mana mungkin orang laki pun boleh dapat ni. hehe.



11 comments:

Hamdi said...

uish
nama ku disini?

aizuddin.com said...

ada ke nama ko kat sini?haha

~ h a n i m h u s i n ~ said...

hahaha..kanak2 riang ini..siap mention ak jaga ptptn..

aizuddin.com said...

hebat pe jaga ptptn..bukan senang..hehe

fitrijohari007 said...

thkz atas award..beautiful blogger lak tu..hehe

aizuddin.com said...

welcome..blog yg beautiful..org kacak..haha

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wahh..dapat beautiful award tue..

aizuddin.com said...

haha..kalau award kacak best jugak..

Tn.Punya said...

Tips dapatkan trafik ini aku dapatkan dari blog sahabat kita digengblogger, jika inginkan trafik yang mantap baca tips disini http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/tips-tingkatkan-trafik-menggunakan.html/

aizuddin.com said...

benda ni ramai orang buat..tapi macam tak de bukti je..huhu..

Faris said...

Bila la Faris layak dapat award ni?

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin