Apr 9, 2009

game online terhangat masa kini

nota kaki : bila la aku boleh buat game macam ni..kan best.. AMARAN : SILA KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH TERUJA.. salam..entri ini hendak cerita tentang 1 game flash yang simple.myBRUTE.tetapi boleh membuatkan korang ketagih x henti-henti..hehe..alang-alang korang sudah ada internet..bolehlah korang mereleasekan tension sekali sekala..senang sahaja..hanya perlu create hero untuk korang gunakan melawan sesiapa yang korang suka..kalau korang x puas hati dengan mamat israel..korang ajak dia lawan..haha..kira dah berjihad ke 2?? 2 yang kene fikir sendiri 2..hehe ini antara screen shot menarik yang dapat di print screenkan.. aku melawan BAUk..beliau lah yang telah membuatkan aku ketagih layan benda ni..isk3 akhirnya aku kalah..sebab guna senjata daging ayam je..beliau guna pisau..x adil betul!!hehe..xpe2..adat pertandingan..haha ini screenshot yang lain pula..lawan member-member aku..kita tengok siapa yang kena..hehe 1st..aku lawan rumet aku..APIZbius menang la..sebab dia tiada item langsung..haha 2nd..lawan mamat kos aku[sec].LAN pet2..haha..memang 3 orang pun budak lelaki kos aku ni..isk3..bosannya..jom ramai-ramai masuk sec..semakin lama semakin sikit budak-budak kos ni..x macam senior tahun 4 sekarang..lelaki pun dah 20 orang lebih..huhu..ke kos aku ni..da macam kos yang kritikal setanding dengan kos medik..hehe teruskan perlawanan.. akhirnya..aku menang juga..haha..kesian beliau.. nota tangan lak..hehe : tq to cik wawa sebab recommend software untuk edit picture ini untuk aku..huhu

18 comments:

farhana said...

ahaa i x layan la game mmcm ni
i layan game barbie..
ekeke :P

moonie said...

huhu cam best jerk game nih..abih exam mo try

d|n said...

alaa..
game barbie mane bes..
leh tuka2 baju je..haha
k2..try jgn x try..bes 2..
x abis exm pn bleh try gak..hehe

Nazra~ said...

sya layan game mahjung. perah otak. haha
:))

d|n said...

gem ni pn perah otak pe..
tp bleh reles tensen la..hehe
mcm men digimon lak..haha

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

x minat la game mcm ni hehe..

sy suke game mahjung ekeke

d|n said...

ala..korg x try x tau ag..
bes 2..mcm men cyberpet@dgmon..hehe
barula mencabar minda..haha

mie said...

wahh!!
cam best je...
kn try ni...
hheheheeee

ubey said...

erk.. ak layan torncity je. huhu. nk try gak ah gme ni

d|n said...

jom2 kite try..
pastu korg tglkan name hero korg kat sini..
nt boleh kite battle..hehe :$

Adry said...

aku tak pernah lagi main game online ni... ermmm nanti aku try la.. hehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

d|n said...

ni game flash je..
free kalo nk cube..hehe
xpyh beli digimon pn x pe..haha

~m[0][o]n.P[o]R[L]o~ said...

juwm la kita layan lagu nasyid.haha

d|n said...

alamak..lagu nasyid pn bleh lawan ke..
hehe :((

Fatul Akrul Ramli said...

aku punye brute asyik mati je..
malas aku nak main dah..

d|n said...

haha..siannye..
lwn la level rendah dl..huhu
xpe2 jgn tensen2..hehe
leh cube lg 2.. :x

zelo55 said...

aku terpikat a dgn care kko wat screenshot pkai efek plaster kt bucu tu...
cm mnarik je...
ko edit gune fotoshop...
or pkai software ni bro?

ajar la aku...heeee....

pleaseeee...

Anonymous said...

game ni x best la,
game quakelive.com lagi best.

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin