Jun 12, 2009

ADIos cristiano ronaldo..

salam..ayat macam biasa..'lama x update blog ni'..haha..buzy da dengan kenduri kahwin akak aku..lepak gila..hehe..gambarnya akan diupload next entri la..nak kena kumpul gambar bebanyak dulu....entri ni nak cerita pasal ronalDOh..ampeh tul..dah komfem dah mamat tu nak blah..xpe2..real madrid memang mantop la next season..dengan kaka lagi..memang fight la dengan barca..bila lak mu nak beli orang ni..komfem kena beli..dah kaya x kan x nak beli orang kot.. nak cari pengganti ronaldo tu yang payah 2..kalau game xde dia..memang xde semangat nak tengok..harap2 M.U usha player yang best..speculation memang ramai..takat ni yang btul2 leh ganti ronaldo..frank ribery je..2 pn kalau M.U jadi nak beli yang lain2 ada gak..karim benzema dari dulu usha..x dapat2 pun.. yang latest kot..Klaas-Jan Huntelaar..stylo gak la mamat ni..ntah la..kita tunggu je la..siapa yang jadi pengganti ronaldo season depan..huhu

14 comments:

-WaN- said...

aku rasa Man U akan beli Ribery kot..entah la,harga Ribery pon bukan murah...

d|n said...

em..tu la pasal..
da lame da cite dy tu..
mahal gak la ribery 2..
mintak2 la m.u jadik beli..
x la kebosanan tahp cipan m.u next season..huhu

Selamburb said...

MU dah beli Antonio Valencia..
Winger Wigan Athletic..
sebagai pengganti Ronaldo..
nasib baik MU dapat..
kalo x RM dah beli Valencia ni..

As RM fan to CR7..
Welcome to da club..

cbe teka spe aku said...

blom sign pon lgik valencia tuh...msih dlm prbincgn....real madrid tgh target david villa lak nih...kte tgok la cmner...arap2 dpt....season dpn cmbest jerk la liga

d|n said...

real nk beli ribery lak!!
tamak halobe..huhu

BD Fabregas said...

nani xleh ganti ronaldo ke?? hahaha..

d|n said...

nani da x hebat cam dl la..
asik jdk sub je..
2 pn x perform..
dy pn cam nk blah la..

Anonymous said...

mmg tamak tul real madrid 2..

klu bli2 terror xpe gak..
ak tgk dia bli2 pemain tgk2 bila liga stat sume yg dia bli 2 x menonjol..cam brlaku pde beckham 2..2lah jdi klu terover sgt ambik player..

hmm.. pape pun ak rse klu david villa msuk man. u msti dpat ganti ronaldo pnyelah klu tgk prestasi dia dlm piala konfederasi..

d|n said...

2 la..
aku arap mu dpt bli palyr..
mu dlm bab bli2 player mesti lmbt gle..
tevez pn da blah..
mau 2 org kene bli..
klo x leh bungkus nt..hehe

cbe teka spe aku said...

benzema da grak real madrid.....yela,bole main dgn ronaldo ngan kaka....MU pe ade....valencia je la kot.......

d|n said...

ceh..yeke..asal gerak x gitau aku..
eleh..xpe2..M.U ad van der sar..haha

Singham 2011 Free movie download said...

thnxxxxxxxxxxxxxxx

Admin said...

LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE
MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS
VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN <<
 WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING<<
DI SINI ADA ,THR GEGAR,HOTFM,KLFM,JOHOR FM DAN MACAM MACAM LAGI,TERDAPAT LEBIH KURANG 175 BUAH STESEN RADIO YANG BEROPERSI DI MALAYSIA BOLEH DI DENGARI DI SINI SECARA PERCUMA >KLIK TO LISTEN<<
LISTEN INDONESIA RADIO ONLINE CLICK >> CLICK TO LISTEN <<
Teradapat juga siaran tv malaysis seperti pas tv ,tv selangor,tv kelantan, rtm1 ,rtm2,mobtv,dan banyak lagi.... >KLIK TO WATCHING<<

yudis said...

thanks.. u can download cristian ronaldo movie clips here

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin