Jul 7, 2009

selamat PENGANTIN baru


salam..lama x update..hehe..duduk rumah memang malas nak update dah..memang banyak cerita nak buat..tapi macam malas je ni..duduk u bosan2 boleh la aku update..tengok la camne..kalau kolej ada internet boleh lah nak berupdate lagi..hehe..sebenarnya time cuti ni busy dengan kerja kahwin kakak aku..layan lah dulu..lain kali update cerita lain pula..(nasib baik ktgb|kolej tun ghafar baba ada wireless..tengok bilik gak..huhu..update la kejap sebelum nak start lecture balik..hehe..member aku pun dah tertnye2..bila lak nak update..)


gambar atas ni kat rumah aku..belah perempuan la..sebab akak aku yang kahwin..hehe..memang agak lepak la..masuk ni dah 3 adik beradik dalam famili aku kahwin..ni yang paling lepak gila sebab abang2 aku sibuk dengan kerja masing2..abang aku yang 1st jadi penyambut tetamu..n lagi sorang jadi cameraman..nasib baik ada member2 baik aku yang tolong..ringan sikit ketensenan yang aku kena pikul...huhu..x cukup tangan la..

kena tolong basuh pinggan..topup air basuh tangan..bancuh air minum..angkat pinggan..topup lauk2 yang dah nak abis..banyak kan??hehe..tengah penat2 angkat lauk..mak cik rewang oder air minum lak suruh topupkan..rasa2nya camne perasaan korang??huhu..lepak2..tp alhamdulillah..majlis berlangsung dengan lancar..


ini gambar sebelah lelaki pula..di felda kledang..kota tinggi..time ni..tunggu budak kompang pula buat spoil..datang lambat...sempat tidur la kejap kat situ..hehe..melantak rambutan sikit..time ni hujan agak lebat juga la..

yang gambar kayak..main dekat nusajaya..boleh tahan la..lepas kepenatan uruskan majlis perkahwinan kat rumah..enjoy la kejap..hehe..akhir sekali.selamat pengantin baru..hehe..baru la gak..walaupun da nak dekat sebulan..moga bahagia kekal ke akhir hayat dan dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah..


notakaki: takziah kepada keluarga michael jackson..tapi aku masih keliru tentang agama dia.. kalau islam..aku sedekahkan la alfatihah..hanya Allah yang maha mengetahui..moga2 dia dikebumikan dengan cara yang betul..tapi kesian mayatnya..dah lebih seminggu x dikebumi..

bila la nak buat entri pasal OWEN masuk M.U ni..haha..x sabar nak tengok dia perform kat M.U..ronalDOh boleh blah..huhu

11 comments:

khairul onggon said...

hehehe... lawa pelamin.. pasal jacko, kita sama2 tunggu upacara dia esok camana.. baca dlm online news cakap dia dah convert islam last year.. tapi wallahu'aklam kan..

y a n said...

"hello ..nice blog. im random viewer . just drop by, n i follow ur blog too. hit me back ya :D"

d|n said...

khairul onggon..
tq walopon bkn ak yang wat..hehe
leh tahan la lawanya..

yan..ok..tq gak..
nt ak hit ko lak..huhu

luvida said...

lepas bce mst kene komen ek?
hehe..
ok2 tgh taip komen r ni.
:D

d|n said...

luvida..
pandai pun..haha

farhana said...

camat pengantin baru..
turn ko ble plak?
ehehe

d|n said...

tq..walopn bkn ak yg kawin.hehe
turn aku??
aku tgh tgu turn la ni..haha

mesmerising1 said...

uyo.. beshnye..
cantik lah..
bile akak aku nak kawin ni.. haha

d|n said...

btul3.cantik..
aku igt ko nk ckp..
ble ak nk kawin..
upenye bile akak ko nk kawin..hehe

unwanted said...

aku tengah design kad kawin member kepada member aku..ha3

d|n said...

da siap lom??
klo dah..boleh ak usha..hehe
mane tau ade idea menarik..huhu

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin