Sep 7, 2009

good luck to CANDIDATE upsr!!

salam..entri ni ditujukan khas :okay: untuk semua calon2 upsr yang akan ambil exam esok.8.9.09~10.9.09..good luck to you all termasuk adik aku..hehe..harap2 beliau x kecewakan mak aku..huhu..:devilishgrin:asyik main je budak 2..ikut siapa la 2..nak kata aku x gak..dulu2 susah nak jumpa game..hehe..harap2 dia dapat result yang cemerlang iaitu 5A ..AMIN..dan mengikut jejak langkah akak dia[adik aku]..jangan ikut jejak langkah aku lak..:sobrakana:hehe..nanti boleh la jadi doc..aku punya masa dah terlepas dah..walaupun ramai family2 aku nak aku jadi doc..xde rezeki kot..huhu
eksyen je ni..:inis:ak pn x pro lagi..hehe
semoga Allah permudahkan :okay: urusan korang esok dan hari2 seterusnya..banyak2 la berdoa..boleh 2..upsr je..hehe
:wave:notakaki : sekejap je rase dah lebih setengah bulan kita puasa..patut ke kita start dengar lagu raya??hehe..sebelum terlupa..selamat menyambut nuzul quran pada hari ni..tapi kenapa JOHOR x cuti??siapa lagi x cuti??angkat tangan..haha

11 comments:

sI tEDI said...

good luck!!
ingat kamu yg amek UPSR.la la la

d|n said...

haha..
tq2..terigt mase mude2 dulu..

Mus said...

semoga maju jaya! usaha & tawakal..

d|n said...

hehe..mcm ak pulak nak amik upsr
denga 2 adik2 pesanan abg mus..huhu

Lizz said...

pergh! smart si Mijan tu!hahaha

d|n said...

haha..aku rase ade pengaruh abg2 dy gak 2..hehe
tp mamat 2 x d perasaan nk amik upsr pn..ampeh tol..
tensen mak aku..huhuu

KamiKreatif said...

hahah mak tensen takper, jgn ko. murid-murid aku pun ntah apekebenda la jawapan mereka..

d|n said...

xde la..ak sian kt mak aku..hehe
cikgu ker??
xkan x bg soklan spot kot??huhu

::AnEp:: said...

semoga dia dpt 5a..pastu wat knduri jgn lupe jmput aku..hehe

d|n said...

AMIN..
insyaAllah..ak jemput gune blog..hehe

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin