Dec 31, 2009

ENTRI hot sepanjang TAHUN




salam..untuk entri penutup akhir tahun..
 aku nak bagi link untuk sedikit entri aku yang lepas-lepas..
kalau ada siapa yang terlepas untuk baca..boleh la usya link kat bawah ni..
banyak yang aku buat entri dalam bentuk gambar dan dialog.
ada dalam komik..hehe
watak-watak dalam gambar ni semua budak-budak mice..

cuti-cuti malaysia:

ada sampai episod 4..huhu..[edisi mandi ke kota tinggi]


banyak lagi komik kat sini..
tak tersenarai lak..hehe

cerita pasal pengiklan nuffnang :
[tq kepada korang yang sudi support my blog sponsor ..]
jasa anda amat dihargai. :)

ada banyak lagi content dalam blog ni..
pepandai la korang main dekat
bahagian label..
pusing2 la sampai pening..hehe

notakaki : lepas ni nak cerita asal usul blog budak mice pulak la...
kenapa budak mice?
akhir kata..selamat sambut tahun baru masihi dengan bacaan yassin..hehe

4 comments:

Precious said...

Yeay to Tahun Baru. Nanti kita baca entri2 09 tu eh!

a1zudd1n said...

selamat thn br gak..
ok2 bole..

Eyriqazz said...

Memang hot...good luck for 2010..

Great Teacher Onizuka

a1zudd1n said...

tq..good luck jugak.. :)

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin