Sep 15, 2009

selamat hari RAYA!!

kad raya tahun lepas lagipun:hilo:..hehe..tahun ni simple je..akak aku buat..kesuntukan masa..huhu
salam..walaupun belum habis puasa:inlove:..tapi aku nak ucapkan selamat hari raya..maaf zahir batin..batin ada ke??mana tau ada..haha...sebab kalau dah start raya nanti..jangan harap la nak online..pastu update blog..huhu..
tahun ke-2 beraya tanpa hero famili aku:antok:..AL-FATIHAH..kalau x arwah la yang selalu bersengkang mata jadi driver balik kampung..sekarang kitorang kena pandai hidup n takeover..kalau x asyik lepak kat belakang n tido beramai2..huhu
sila baca kat atas ni..:puppyeyes:kalau ada yang terkena..kira minta maaf la bebanyak..hehe
utm baru nak start cuti..:ayokona:jumaat confirm aku x de kelas..boleh la balik..hehe..lec pun nak balik kampung gak..haha
teringat masa muda2 dapat duit raya..:scream:time marhaban paling best..tapi sekarang budak kecik da x nak gi marhaban je macam..meraban suka la..hehe
notakakilima..sori x sempat nak update blog pasal lailatulQADAR..niat dah ada:lamagawa:..tapi bizi test+QUIZ+internet sengal=blog x berupdate..nak buat kad raya pn x siap..haha..:devilishgrin:pas raya lagi tes berderet2..memang x beraya kot..i2 pun kalau ada mood study
##kalau nak tips cari malam :sleep:lailatulQADAR ada di sini..sila usha..hehe

6 comments:

sI tEDI said...

aku nak amek kad raya yg atas sekali tu!!!

Selamat hari raya juga!

d|n said...

amik2 jgn x amik..hehe
ok..tq

farhana said...

din nk duit raya...
haha

eh asal plak xbole on9 pas raya?
byk assignmt eh.. hoho

d|n said...

nk wit raye ke??
dtg r umah..hahaa
bole je nk on9..
tp nk updat blog mmg pyh nt..
asgnmen ngn tes da beratur da..hehe

mesmerising1 said...

selamat hari raye...

d|n said...

selamat ari raye gak..hehe

Post a Comment

Ade beran? tinggalkan komen anda.

I Will Follow You

Blog Widget by LinkWithin